A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Рух -це здорово!

На одній із споруд в Елладі було висічено: «Якщо хочеш бути сильним – бігай, якщо хочеш бути красивим – бігай,  якщо хочеш бути розумним – бігай». Рух – це ознака повноцінного життя. Кожен з нас може інвестувати у своє здоров’я, і ці інвестиції – ніщо інше, як звичайна активність. Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух – це здорово» став певним поштовхом до зміни способу життя в ПТУ №54 смт Котельва. Бажаємо вам завжди бути в формі й не боятися нових починань!

13:41 07.06.2024

День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України

А там десь, над хмарами, вони все ще посміхаються до нас… Тільки ми вже не бачимо їх… 4 червня – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України.

09:01 04.06.2024

Інтерактивна лекція «Етичне спілкування з ветеранами: як розмовляти з тими, хто намагається повернутися до цивільного життя»

З 2014 року понад мільйон українських воїнів стали на захист України — кожного з нас, нашого укладу життя та цінностей. Проте часто ціну, яку платять українські воїни, неможливо повернути.

15:00 27.05.2024

Тренінг з ментального здоров’я

Триває війна… ми відчуваємо тривогу та страх, коли чуємо сирену, читаємо та дивимось новини… Важко концентруватися на чомусь, крім новин і переживань за рідних, друзів і тих, хто сміливо бореться на фронті. Все це виснажує мозок — але ж цього тільки і чекає ворог. Тому важливо вміти та знати як подбати про власне ментальне (психічне) здоров’я у нелегкий час випробувань. Як допомогти собі долати стрес і відновлювати рівновагу  навчалися здобувачі освіти ПТУ №54 смт Котельва на тренінгу «Ментальне здоров’я: як подбати про себе?».  Наш ресурс – наша зброя, головне для нас зараз – вміти сформувати міцну внутрішню опору, яка дасть змогу протистояти умовам сьогодення… Ми згуртовані, дружні та сильні духом! Тому не падаємо духом і зміцнюємо ментальне здоров’я!

14:23 27.05.2024

Випускний

Ось і настала довгоочікувана мить, коли 22 кваліфікованих робітників, які навчалися за професією «Тракторист-машиніст с/г виробництва» вирушили в самостійне життя. Це був рік наполегливої праці, рік досягнень, рік насолоди від спілкування з одногрупниками, педагогами. Від щирого серця вітаємо усіх, хто витримав усе це, і дійшов до фінішу! Багато гарних справ чекає на вас. Тож упевнено, з гордо піднятою головою крокуйте по життю! Пізнавайте, дерзайте і ніколи не здавайтесь!

21:58 24.05.2024

Вшанування пам’яті 80-х роковин депортації кримських татар

18 травня  1944 року  кримські татари були затавровані радянським режимом як "зрадники" і насильно депортовані зі своєї батьківщини. Згадували  про жертв геноциду кримськотатарського народу з Криму, про природнє право людини жити на своїй землі  здобувачі освіти ПТУ №54 смт Котельва на виховному заході «80 років недолі». Через насильницьку депортацію понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, батьківщину, рідних, а багато хто – і життя. «Сказати, що така депортація була порятунком, може хіба що людина, спроможна назвати Голодомор дієтою, а газові камери – вентиляцією легень»,  - вважає історик Олександр Палій.

14:16 23.05.2024

Всесвітній день вишиванки

16 травня – День вишиванки, яка нині є символом належності, нескореності, бронею, що покриває наші змучені болем, але сповнені любов‘ю серця.

09:03 16.05.2024

Пізнаємо світ професій

Кожного дня нам доводиться робити певний вибір і приймати рішення, однак вибір професії – є одним з найважливіших. Це складний і відповідальний крок у житті кожного, тому його потрібно робити свідомо й обдумано.

16:27 01.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень