A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

День ментального здоров’я

10 жовтня в Україні та у світі відзначають День ментального здоров’я. Ця тема є досить актуальною в наш час, адже війна вплинула на кожного з нас: «Часто ми задаємо один одному, а інколи й самому собі питання: «Ти як?». Але зараз все важче відповідати на нього. І тому в цей складний час дуже важлива підтримка. Підтримка людей, які тебе оточують.

13:20 11.10.2023

День працівників професійно-технічної освіти

У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить золотим листям осінь і приносить нам свої щедрі дари.  2 жовтня ми відзначаємо День працівників професійно-технічної освіти України – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті.

15:22 02.10.2023

День українського козацтва

1 жовтня Україна відзначає одразу три головних свята для держави:  День захисників і захисниць України, Покрова Діви Марії (Богородиці) та День українського козацтва. 

15:10 01.10.2023

Урок мужності «Герої рідного краю» до Дня захисників і захисниць України

1 жовтня – День захисників і захисниць України, які стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю й сміливою боротьбою захоплюється кожен українець і цілий світ. Уроки мужності «Герої рідного краю», присвячені мешканцям Котелевської громади, які дають відсіч російській агресії, захищають територіальну цільність нашої держави, проведені в ПТУ № 54 смт Котельва напередодні цієї дати.

14:50 01.10.2023

День туризму

27 вересня весь світ відзначив День туризму – свято, котре так чи так стосується кожного з нас. Далекі мандрівки ще незвіданими містами чи країнами або ж подорожі рідним краєм. Ну хто ж таке не любить!

15:49 27.09.2023

Олімпійський тиждень

З 11 по 15 вересня 2023 року в ПТУ №54 смт Котельва  проходив «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту. Протягом тижня юнаки і дівчата окремо виконували по 4-5 вправ (біг, проходження на паралельних брусах, лазіння драбиною, підтягування на перекладині тощо) за системою CrossFit, яка передбачає отримання максимального результату за мінімум часу. У фінальній частині змагань додалися ще кілька вправ: качання пресу, підняття гирі, віджимання від землі. У смузі перешкод серед юнаків І місце посів Максим Братушка, ІІ місце – Артем Ткаченко, ІІІ – Руслан Куля. У силовому триборстві не було рівних Артему Ткаченку, друге і третє місце відповідно посіли Руслан Куля та Максим Литовка. У дівчат, де додалися вправи зі скакалкою найкращою була Мукашека Вікторія, друге та третє місце посіли  Тетяна Малохліб, Ангеліна Нестеренко. Бажаємо всім спортсменам тільки перемог!

16:11 15.09.2023

Випускний 2023

У непрості для України часи проходять цьогорічні випускні вечори в освітніх закладах. 23 червня 2023 року 16 випускників ПТУ№54 смт Котельва отримали свідоцтва про повну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника. З вітальним словом до випускників звернувся в.о. директора Гнилосир І.В. Найкращі побажання лунали на адресу дітей від заступника Котелевського селищного голови Саєнко О.В. та матері випускника Наливайко О.М.

14:20 23.06.2023

Марафон "Пізнаємо світ професій"

Продовжуємо подорож у світ професій. Найкращий варіант – не тільки ознайомитися з фахом теоретично, а й спробувати приміряти певний рід занять  на себе  практично. Хоча б на один день.

14:31 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень