A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на навчання

Слюсар – це кваліфікований працівник, який обробляє метал ручним або механізованим інструментом, а також складає, регулює та ремонтує машини та механізми. Це фахівець, який вміло орудує різними інструментами: від викрутки до верстата, а це стає можливо завдяки практичним заняттям.

16:13 20.03.2024

День Землі

День Землі є святом, присвяченим підтримці та захисту навколишнього середовища та нагадує людям про необхідність збереження та бережливого використання ресурсів планети Земля. Це також час для підвищення громадської уваги до проблем забруднення довкілля, втрати біорізноманіття, зміни клімату та інших проблем, що виникають в результаті людської діяльності.

10:54 20.03.2024

Національний тиждень читання

«Поезія — це найважливіше культурне явище, всеосяжна мова, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом з іншими і тим самим необхідна для зближення народів…»(Коїтіро Мацуура)

11:13 18.03.2024

Запрошуємо майбутніх кухарів на навчання

Кухар…Хтось мріє про цю професію з дитинства, а хтось обирає вже в дорослому житті. Як би там не було, а кухар – це не лише вміння готувати їжу, а мистецтво створення неповторних страв, гармонії смаків та поєднання інгредієнтів. Він – справжній артист, творець нових кулінарних шедеврів, оптиміст, бо живе яскравим і насиченим життям, вміє радіти кожному дню та радувати оточуючих навколо людей.

10:59 18.03.2024

СЛАВЕТНИЙ КОБЗАР: 210-річчя від дня народження

Тарас Шевченко — брила, символ, кумир. Безстрашна, вільна думками, глибоко патріотична людина — уособлення української долі та абсолютного таланту — митець у всіх сенсах. Щирість автора, його любов до народу, до рідної землі, а також мова, співуча, як пісня і багата, як історія народу, викликали захоплення. З нагоди 210 річниці з дня народження великого українського поета в ПТУ№54 смт Котельва викладачі-філологи провели конкурсну програму  «Весна починається з Тараса Шевченка». Здобувачі освіти в ході гри виявили неабияку кмітливість, уважність і спостережливість, спритність і командний дух.

14:28 12.03.2024

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

Українці переконливо показують світу свою незалежність. Нині, як ніколи, важливо триматися разом у протистоянні ворогу. Не всі можуть робити це зі зброєю в руках, проте способів допомогти Україні вистояти значно більше.

14:29 28.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Рідне слово... Воно бринить, хвилює душу, бо мова українська - то невичерпне джерело, скарбниця народного духу. Мелодійна, ласкава, ніжна, багата. Порадник і вчитель тим, хто її любить і шанує, і суддя тих, хто її зневажає. Інтелектуально-розважальний квест «МОВА ЄДНАЄ ВСІХ» з нагоди Міжнародного дня рідної мови дав можливість здобувачам освіти ПТУ №54 смт Котельва  продемонструвати  знання,  уміння, навички і, звісно ж, отримати позитивні емоції від гри.

14:08 22.02.2024

Тиждень Біології і екології

З 12 по 16 лютого проходив предметний тиждень Біології і екології (викладачка Тамара Лугова) за планом:

14:20 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень