A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

Українці переконливо показують світу свою незалежність. Нині, як ніколи, важливо триматися разом у протистоянні ворогу. Не всі можуть робити це зі зброєю в руках, проте способів допомогти Україні вистояти значно більше.

14:29 28.02.2024

Міжнародний день рідної мови

Рідне слово... Воно бринить, хвилює душу, бо мова українська - то невичерпне джерело, скарбниця народного духу. Мелодійна, ласкава, ніжна, багата. Порадник і вчитель тим, хто її любить і шанує, і суддя тих, хто її зневажає. Інтелектуально-розважальний квест «МОВА ЄДНАЄ ВСІХ» з нагоди Міжнародного дня рідної мови дав можливість здобувачам освіти ПТУ №54 смт Котельва  продемонструвати  знання,  уміння, навички і, звісно ж, отримати позитивні емоції від гри.

14:08 22.02.2024

Тиждень Біології і екології

З 12 по 16 лютого проходив предметний тиждень Біології і екології (викладачка Тамара Лугова) за планом:

14:20 19.02.2024

День єдності

16 лютого в Україні святкують День єднання. В умовах війни свято набуло особливого сенсу, бо наша сила – у єдності. У непростий для нашої країни час, ми мусимо підтримати своїм настроєм наших захисників, об’єднатися заради нашого мирного майбутнього !!! Ми Єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

14:57 16.02.2024

День закоханих

14 лютого – день, який зовсім несподівано став для багатьох втіленням любові. Григорій Сковорода писав просто: «Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю». І в цьому є велика правда та сила: перш ніж взяти – дай, перш ніж користатися плодами – посади дерево чи засій поле. У День святого Валентина  Янгол бажала здобувачам освіти та працівникам ПТУ№54 смт Котельва любові, яка надихає, окрилює, дарує надію, захищає своїми міцними та теплими обіймами від усіх негараздів, гіркоти та розчарувань. Оживляймо наші душі любов’ю, бо тільки так і зможемо протистояти ворогові.

13:15 14.02.2024

День пам’яті героїв Крут

29 січня День пам’яті героїв Крут – саме там, у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів національної трагедії. Цвіт української молоді, Герої, які склали іспит зрілості, ставши в обороні української Волі і Державності…

11:30 29.01.2024

День Соборності України

«Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України», – йшлося в акті злуки, який сповіщав про возз’єднання в єдину незалежну державу та був урочисто проголошений діячами УНР та ЗУНР 22 січня 1919 році на Софіївському майдані в Києві. Ушанування цієї дати відбулося і в ПТУ№54 смт Котельва. Патріотичний квест  «Сім кроків до єднання» (саме стільки букв у слові «Україна») -  гарна можливість не тільки показати свої вміння та навички, але й отримати класні емоції та враження від гри.  Здобувачі освіти   перевіряли  свої знання з історії України, згадували традиції та пісні, примножували словниковий запас,  вправлялися в умінні гуртуватися,  обіймали Україну теплом своїх долонь та смакували на станціях: «Історична», «Україна незвідана», «Мова – код нації», «Український стрій», «Пісня нас єднає», «Ми - українці», «Обꞌєднай Україну».

15:43 23.01.2024

День дякую

Щороку 11 січня у світі відзначають чудове свято — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ «ДЯКУЮ», яке запровадили в 2008 році за ініціативою ЮНЕСКО та ООН. Уперше це слово офіційно згадали в паризькому словнику-розмовнику в 1586 році. А в праслов’янській мові воно з’явилося в XVI столітті, коли диякон Авакум відповів на гарний вчинок побажанням “дай Богъ”. Сьогодні педагоги ПТУ№54 смт Котельва дякували ЗСУ за надію, захист мрій і свободи, за любов і увагу, яку дарують кожен день рідні та близькі люди, не скупилися своєю ввічливістю й вдячністю один одному. Цінуйте людей, які щирі з вами! Посміхніться в рідні очі та подякуйте, просто за те, що вони є, адже «ДЯКУЮ» – найкраща молитва, яку може промовити будь-хто» (Аліса Уекер)

15:35 11.01.2024

Новий рік

Найулюбленіше й довгоочікуване для всіх свято йде до нас швидкими кроками! Не встигли озирнутися, як пролетів цілий рік.  Учні ПТУ №54 смт Котельва з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає Старий рік, Зелений Дерев’яний Дракон, і звичайно, Новий 2024 рік. А щоб головний символ підтримував кожного у всіх починаннях, астрологи радять зустріти його весело і цікаво. Радісний, святковий настрій отримали  здобувачі освіти від  позитивних емоцій та спілкування з друзями.

14:48 28.12.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МАРАФОН ЄДНАННЯ «НА КОРИСТЬ КРАЇНІ: ПРОФЕСІЙНА Й ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ПЕДАГОГІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗП(ПТ)О В УМОВАХ ВІЙНИ»

Наш навчальний заклад здійснює освітянську місію – готує не лише висококваліфікованих робітників, а й майбутній потенціал нашої незалежної України. Ми стали частиною сили, що творить позитивне майбутнє для нашої держави, волонтерські ініціативи стали частиною нашого життя і ми змогли об’єднати ці дві місії в роботі нашого закладу. Головними словами сьогодення стали «героїзм» та «незламність». А уособленням тих, хто завжди знаходить ці рішення став волонтер, який є, без перебільшення феноменом.

09:49 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень