A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція 16днів проти насильства

Право створено на користь людству (Латинське прислів’я). Воно супроводжує людину все її життя. Уміло й правильно користуватись своїми правами, добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, давати правову оцінку протиравним вчинкам  вчилися здобувачі освіти  ПТУ№54 смт Котельва  на правовій грі «Закон та право для всіх єдині».

11:02 27.11.2023

ПАМ’ЯТАЄМО. ЄДНАЙМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО

1932-1933 рік… Найчорніший час в історії України. Жахливо навіть через 90 років ступати болючими стежками страшної трагедії, яка розігралася на благословенній землі квітучого українського краю. З болем згадували здобувачі освіти ПТУ№54 смт Котельва разом з педагогами страшні муки і переживання українського народу на уроці-реквіємі «Землі моєї ревний біль і жаль».

09:42 27.11.2023

Місячник правових знань

Жити серед людей непросто, в суспільстві кожен відіграє певну роль. Права і обов’язки, свобода і відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину людиною, яка живе в суспільстві.

09:42 24.11.2023

Урок-гра «На терезах Феміди»

Витончена сувора жінка в мантії та зав’язаними очима, з вагами в одній руці й мечем в іншій – всім відомий символ правосуддя. Ваги, які утримує у лівій руці богиня правосуддя Феміда, означають, що вина й правота з точністю зважені, справедливість торжествує. На уроці-грі в ПТУ№54 смт Котельва «На терезах Феміди» відбувся суд над Аплікацією, Інерцією та Фастфудом. Вислухавши свідків захисту та обвинувачення, суд виніс справедливі рішення.

14:41 23.11.2023

Революція Гідності

21 листопада 2013 року у центрі Києва на Майдані українці показали усьому світові, що готові захищати європейські цінності. Боротьба за нашу свободу та суверенітет розпочалася 10 років тому — і ми виграли той перший бій у великій війні. Події того періоду, які змінили нашу ментальність, згадували здобувачі освіти разом із своїми наставниками на виховному заході «Революція Гідності - символ патріотизму та героїзму». Майдан – це урок опанування незалежності. Революція Гідності триває: маємо закінчити зараз те, що розпочалося на центральній площі Києва., адже ми заряджені гідністю і жагою свободи.

08:49 21.11.2023

Місячник правових знань

З моменту, коли на Землі з’явились люди, виникло головне питання: що дозволено, а що ні? У спільноті кожен відіграє певну роль. Права і обов’язки, свобода і відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину людиною, яка живе в суспільстві. Знання права заслуговує найбільшої поваги. Тому дві команди правових експертів  ПТУ№54 смт Котельва зібралися на «Юридичному батлі», щоб обговорити та пролити світло на  важливі  питання справедливості й закону.

14:13 20.11.2023

Тиждень безпеки руху

Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає в час невпинного технологічного прогресу, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

10:35 17.11.2023

Всесвітній день ґудзика

Про ґудзик ми згадуємо найчастіше тоді, коли він відривається або губиться. Добре, якщо його вдається підловити за тоненьку ниточку та  заховати до кишені. А буває й так, що гарні ґудзики хтось знаходить і залишає собі «на щастя», або й збирає цілу колекцію.

16:12 16.11.2023

День толерантності

Що таке толерантність? Значень у цього слова багато: співробітництво, дух, партнерство, готовність миритися з чужою думкою, повага прав інших, прийняття іншого таким, яким він є, здатність поставити себе на місце іншого, визнання рівності інших, терпимість до чужих думок, вірувань,  відмова від домінування та насильства.

10:20 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень