A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги учнів!

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проєкту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та Проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, Проєктом «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія» (SACCI) (Management Systems International, Inc., a Tetra Tech Company, USAID Contractor), Компанією «Антиплагіат», Могилянською школою журналістики оголошують IІI Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе». rnЗапрошуються учні та студенти закладів освіти України (шкіл, коледжів, технікумів, училищ, інститутів, університетів та ін.) долучитись до конкурсу, створивши соціальний відеоролик, який мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва, кумівства, використання службового становища для особистих цілей тощо) під час академічного процесу та у житті. rnподробиці за посиланням

15:55 15.10.2019

До уваги учнів!

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проєкту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та Проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, Проєктом «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія» (SACCI) (Management Systems International, Inc., a Tetra Tech Company, USAID Contractor), Компанією «Антиплагіат», Могилянською школою журналістики оголошують IІI Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе». Запрошуються учні та студенти закладів освіти України (шкіл, коледжів, технікумів, училищ, інститутів, університетів та ін.) долучитись до конкурсу, створивши соціальний відеоролик, який мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва, кумівства, використання службового становища для особистих цілей тощо) під час академічного процесу та у житті. подробиці за посиланням

15:55 15.10.2019

День Захисника України

10 жовтня у Професійно-технічному училищі № 54 смт Котельва проходили заходи приурочені Дню Захисника України та Дня Козацтва: Запрошено Сахна Володимира Андрійовича, капітана запасу, бортінженера літака ТУ-95 МС дальньої стратегічної авіації, який розповів учням групи № 21, які навчаються за професією «Тракторист-машиніст с/г виробництва, слюсар з ремонту с/г машин та устаткування, водій автотранспортних засобів», свою війському біографію, показав ази стройової підготовки. Розповів будову автомата, а на спортивному майданчику училища хлопці продемонстрували офіцеру свої вміння у спритності і витривалості на спортивних снарядах. Також майстром виробничого навчання Гнилосиром Сергієм Івановичем проведено загальноучилищний виховний захід «Козацькому роду нема переводу», де учнів було ознайомлено з історією козацтва. Було сформовано 5 команд-роїв «Запорізькі козаки», «Січові стрільці», «Гайдамаки», «Козачки», «Слобожанки» і проведено цікаві, веселі та пізнавальні конкурси: - Побудова живої споруди із учасників конкурсу. - «Вірю, не вірю» - на знання історії козацтва. - «Вгадай» - учні співставляли портрети гетьманів і їх імена - Конкурс спритності і злагодженості з м’ячами. - Конкурс витривалості. Для дівчат стрибки зі скакалкою, хлопці – віджимання від полу. - Капітанський конкурс «Показуха», де потрібно було спочатку вгадати про що йде мова і без слів показати це слово (запорізьке судно – чайка, зачіска козака – оселедець і т.д.) - Веселий конкурс приготування козацької каші (перенесення води у ложці). Здобула перемогу команда дівчат групи № 24 за професією «Кухар, офіціант», «Козачки».

14:26 11.10.2019

МИ АКТИВНІ І СПОРТИВНІ!!!

24 вересня наш освітній заклад долучився до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «ChallendgeFest».

14:31 25.09.2019

«Квітуй, піснями подвиг прославляй, наш славний ковпаківський край!»

Наш освітній заклад прийняв участь у традиційному святі «Квітуй, піснями подвиг прославляй, наш славний ковпаківський край!» з нагоди 76-ї річниці визволення Котелевщини від нацистських загарбників, дня селища Котельва та 100 - річчя партизанського руху на Полтавщині.

11:14 16.09.2019

250-річниця ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ІВАНА ПЕТРОВИЧА КОТЛЯРЕВСЬКОГО

9 вересня Україна відзначила 250-ту річницю від дня народження видатного українського письменника, поета, драматурга, засновника нової української літератури та громадського діяча Івана Петровича Котляревського. Наш освітній заклад долучився до цієї визначної події. Бібліотекарка Ісакієва Наталія та викладачка української мови і літератури Садимака Світлана провели цікавий та змістовний виховний захід для здобувачів освіти та педагогів.

11:05 10.09.2019

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Сьогодні - День Знань.Вітаємо всіх з цим визначним днем, адже знання є невід’ємною частиною виховного процесу будь-якої людини. Не має значення скільки класів чи семестрів Ви провчились, але здобуті знання завжди залишаться з Вами. Зі святомІІ!

12:16 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень