A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Інтерактивна лекція «Етичне спілкування з ветеранами: як розмовляти з тими, хто намагається повернутися до цивільного життя»

Дата: 27.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 21

З 2014 року понад мільйон українських воїнів стали на захист України — кожного з нас, нашого укладу життя та цінностей. Проте часто ціну, яку платять українські воїни, неможливо повернути.

Вони не зможуть знову прожити з рідними той час, який провели на службі, не зможуть повернути загиблих побратимів і стати такими ж, якими були до війни. Повернення до цивільного життя після військової служби — це продовження випробування війною, а не полегшення від неї. Педагогічні працівники ПТУ №54 смт Котельва разом з практичним психологом  у рамках Місяця обізнаності про ментальне здоровя на інтерактивній лекції «Етичне спілкування з ветеранами: як розмовляти з тими, хто намагається повернутися до цивільного життя» говорили про вміння контактувати з воїнами.

Ветерани - люди-велетні. Ветерани - це ті, хто зупинив російську армію. Їх потенціал прийде в суспільство. І від кожного з нас залежить, чи стануть ветерани потужним соціальним капіталом суспільства.

«ТОЙ, ХТО ЗНАЄ, НАВІЩО ЖИТИ, МОЖЕ ВИТРИМАТИ БУДЬ - ЯКЕ ЯК» (Фрідріх Ніцше)

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень