Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної освіти)
За декілька століть технологія виготовлення піци майже не зазнала змін - хіба що печі стали газовими і електричними. А все інше, включаючи обов'язкове ручне приготування тіста, залишилося традиційним.
Чому ж піца набула такої популярності? Насамперед, це тому, що вона досить проста у приготуванні. Для неї можна використовувати продукти, яких не вистачає для окремої страви, вона вносить різноманітність в меню, дає можливість красиво та апетитно сервірувати столи.
Сьогодні з цією технологією, в рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти, були ознайомлені учні Котелевського закладу загальної середньої освіти №4 І-ІІІ ступенів Котелевської селищної ради після майстер-класу діти мали змогу посмакувати піцою, та задати питання, які їх цікавили.