A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Національний тиждень читання

Дата: 18.03.2024 11:13
Кількість переглядів: 8

«Поезія — це найважливіше культурне явище, всеосяжна мова, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом з іншими і тим самим необхідна для зближення народів…»(Коїтіро Мацуура)

Команда Українського інституту книги анонсувала в період з 16 по 24 березня 2024 р. проведення всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», яка охоплює дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня) та відзначення 210-річчя від дня народження поета-мислителя Тараса Шевченка.

Гаслом тижня став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». Наш освітній заклад долучився до участі в обласному поетичному калейдоскопі «Україна – мій дім».

На сьогодні поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення: повертання і чекання, безумовна віра в тих, хто за цей дім бореться; світло, котре гріє, навіть, коли вас розділяють тисячі кілометрів; чуття себе частиною чогось більшого, частиною родини. Дім – це Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень