A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

День Землі

Дата: 20.03.2024 10:54
Кількість переглядів: 13

День Землі є святом, присвяченим підтримці та захисту навколишнього середовища та нагадує людям про необхідність збереження та бережливого використання ресурсів планети Земля. Це також час для підвищення громадської уваги до проблем забруднення довкілля, втрати біорізноманіття, зміни клімату та інших проблем, що виникають в результаті людської діяльності.

20 березня було обрано як День Землі з метою вшанування природи та всього живого на планеті. Це також нагадує про важливість екологічної освіти та підтримки ініціатив, спрямованих на збереження навколишнього середовища. У цей день проводяться різноманітні заходи: від прибирання територій від сміття до проведення конференцій та акцій з екологічною тематикою.

Величезна кількість організацій, компаній, шкіл, урядів і просто громадян приєднуються до святкування Дня Землі кожного року з метою привернення уваги до проблем екології та сприяння збереженню природи для майбутніх поколінь. Наш заклад також доєднався. Викладачка біології і екології тамара лугова  ознайомила учнів з походження цього дня, його метою, здобувачі освіти отримали практичні поради "Як бути дружнім до довкілля", також разом з викладачкою, за допомогою нейромережі, яка вбудована до онлайн-дошки Padlet створили свої зображення про нашу планету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень