A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МАРАФОН ЄДНАННЯ «НА КОРИСТЬ КРАЇНІ: ПРОФЕСІЙНА Й ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ПЕДАГОГІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗП(ПТ)О В УМОВАХ ВІЙНИ»

Дата: 21.12.2023 09:49
Кількість переглядів: 15

Наш навчальний заклад здійснює освітянську місію – готує не лише висококваліфікованих робітників, а й майбутній потенціал нашої незалежної України. Ми стали частиною сили, що творить позитивне майбутнє для нашої держави, волонтерські ініціативи стали частиною нашого життя і ми змогли об’єднати ці дві місії в роботі нашого закладу. Головними словами сьогодення стали «героїзм» та «незламність». А уособленням тих, хто завжди знаходить ці рішення став волонтер, який є, без перебільшення феноменом.

Саме тому заступник директора з виховної роботи Світлана Садимака та майстер виробничого навчання Мирослава Маудза презентували волонтерську діяльність «Підтримуємо Україну разом» на Всеукраїнському марафоні єднання «На користь країні: професійна і волонтерська діяльність педагогів та здобувачів освіти ЗП (ПТ)О в умовах війни організатором, якого є Навчально-методичний центр ПТО у Донецькій області.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень