A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Зустріч працівників училища з учнями освітніх закладів

Дата: 27.04.2023 09:10
Кількість переглядів: 12

Вибір професійного шляху  – чи не найголовніший чинник того, як складеться  подальше життя  молодої  людини.  «Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас», - вважав Ч. Дарвін.

З метою професійного самовизначення молоді, популяризації професій, презентації ПТУ№54 смт Котельва 27 квітня 2023 року відбулася зустріч представників училища з учнями освітніх закладів Великорублівської територіальної громади.

 Великорублівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів гостинно відкрив свої двері для гостей. Учні  дістали актуальну інформацію про особливості підготовки кваліфікованих робітників, умови вступу до ПТУ№54.

Старшокласники отримали задоволення від живого спілкування з представниками закладу і, звісно, від дегустації смаколиків, які  приготували  учні, які здобувають професію «Кухар, офіціант», під керівництвом майстрів виробничого навчання Гнилосир Т.А., Крамаренко Т.О.

У рамках проведення  заходів у Великорублівській територіальній громаді, присвячених Всесвітньому дню футболу, та з ініціативи начальника відділу освіти, молоді і спорту  Ольги Наливайко команда ПТУ№54 смт Котельва  (Гребінник Є.,  Братушка М.,  Вірста В., Куля Р., Рогальський Ю., Рогіз В., Ясько О.) стала учасником турніру. У результаті поєдинку перемогу отримали господарі, на другому місці розташувались юнаки з ПТУ№54, третю позицію зайняли милорадівці.

Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю – неодмінна ознака юності. Обираючи професію, старайтеся зважити всі «за» і «проти» того чи іншого заняття, що приваблює «приміряти його на себе». Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Якщо вам до вподоби професії тракториста-машиніста, кухаря, офіціанта, кравця, запрошуємо до нашого освітнього закладу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень