A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Вибери собі роботу до душі, і тобі не доведеться працювати жодного дня у своєму житті

Дата: 18.05.2023 08:41
Кількість переглядів: 21

Вибір професії – основна точка відліку, з якої починається свідоме життя кожної людини. Вдалий вибір професії – це запорука того, що "не марно проживеш вік”, натхненно працюватимеш і отримуватимеш від своєї роботи велике задоволення.

18 травня 2023 року для більшої поінформованості про вибір майбутнього роду занять у рамках тижня професій ПТУ№54 смт Котельва був проведений захід для учнів Котелевського опорного закладу загальної середньої освіти №4 І-ІІІ ступенів. Училище презентувало актуальні професії сьогодення: «Тракторист-машиніст с/г виробництва з кваліфікацією слюсаря і водія категоріЇ “С”, «Кухар, офіціант», «Кравець, закрійник».

Гостей пригощали запашним капусняком - другою за значенням після борщу рідкою овочевою стравою, який приготували майбутні кухарі разом із своїми наставниками.

Сподіваємося, що надана інформація про професії допоможе учням визначитися з вибором професії, адже як сказав відомий філософ Конфуцій: «Вибери собі роботу до душі, і тобі не доведеться працювати жодного дня у своєму житті».

Чекаємо тебе в ПТУ№54 смт Котельва!

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень