A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Електронна платформа "Мрія"

Дата: 08.05.2023 08:40
Кількість переглядів: 8

ЛЮБІ УЧНІ! Після відкритого вторгнення 24.02.2022 російських військ на територію України стало зрозуміло, що війна, розв’язана проти нашої держави, ведеться і в медіа просторі.

У нелегкий для країни час для протидії кремлівській пропаганді та фейковим проросійським ресурсам Департаментом кіберполіції спільно з партнерами розроблена електронна платформа «МРІЯ».

ЕЛЕКТРОННІ ПОСИЛАННЯ НА РЕСУРСИ ПРОЄКТУ «МРІЯ»:

https://mriya.social/ (офіційний сайт проєкту);

https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм канал, де здійснюються комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування);

 https://@stopdrugbot (телеграм-бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами);

https://t.me/ukraine_avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію).

Для боротьби зі стресом у важкій ситуації, якою для кожного з нас є війна, для збереження ментального здоров’я українців вітчизняними програмістами створений ряд відеоігор. Їх легко можна завантажити на мобільний телефон за допомогою додатка Play Маркет.

АНТИСТРЕС-ІГРИ ВІД УКРАЇНСЬКИХ РОЗРОБНИКІВ

• Putinist Slayer або Винищувач путіністів (гра наразі доступна лише на сервісі Steam)

• Russian warship, go f**k yourself (створена двома українськими підлітками з дитячої студії Martian Teapots, можна завантажити на їхньому офіційному сайті)

• «Фермери крадуть танки»

• «Дати ляпаса Путіну»

• «Interland: безпека дітей в Інтернеті» (навчить розпізнавати фейки, тримати персональну інформацію в безпеці та чемно поводитися в мережі).

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень