A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини виховної роботи

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Сьогодні - День Знань.Вітаємо всіх з цим визначним днем, адже знання є невід’ємною частиною виховного процесу будь-якої людини. Не має значення скільки класів чи семестрів Ви провчились, але здобуті знання завжди залишаться з Вами. Зі святомІІ!

11:46 02.09.2019

ВИПУСКНИЙ 2019

26 червня 2019 року у ПТУ №54 смт Котельва відбувся випускний вечір. Любі наші випускники! Що вам побажати на порозі нового життя?.. Перш за все: цінуйте батька й матір, не жалійте їм свого тепла. Не робіть нікому зла і кривди, за добро добром спішіть віддать. Не чиніть ще зради Батьківщині: на чужині щастя не зазнать. Не забудьте мову калинову, пам’ятайте мамині пісні. Згадуйте про училищну юність знову й знову: тут лишились роки золоті. Не цурайтесь праці ніякої, бо краса людини лиш в труді. Дбайте про добробут України: хай же стане щастя на землі. Хай щастить вам завжди і в усьому. Не зазнайте горя і біди. Майте друзів вірних на дорозі, з ними легше по житті іти! В ДОБРУ ПУТЬ!!!

08:50 27.06.2019

Спорт і здоров`я

Наші вихованці взяли участь у щорічній легкоатлетичній естафеті на призи Котелевської районної газети "Народна трибуна", і здобули перемогу!

10:08 27.05.2019

Здорове харчування - запорука здоров'я

15 травня лікарем із загальної гігієни управління Держпродспоживслужби в Котелевському районі Карпенко О. П.,була проведена лекція для учнів закладу.

11:31 15.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень