A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини методичної роботи

Дата: від до Скинути

Міжнародний форум «Медіаосвітні виклики в епоху інформаційного суспільства»

30-31 жовтня педагогічні працівники училища долучитися до заходу  Міжнародного форуму «Медіаосвітні виклики в епоху інформаційного суспільства», організатором якого є Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.

09:51 31.10.2023

МЕТОДИЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП

Наприкінці року підведено підсумки методичної роботи освітнього закладу. Проведено засідання методичних комісій, на яких розглянуто та схвалено методичні розробки педагогів, які атестуються, заслухано звіти завідуючих кабінетами, майстернями, лабораторіями та їх плани роботи на наступний семестр. З цікавими доповідями про роботу над індивідуальними проблемними темами виступили Сєвідова О.М., Гнилосир С.І., Лютенко В.В., Рахманов В.І. Проведено навчальний семінар "Шляхи подачі нового матеріалу за допомогою ІКТ" та тренінгове заняття "Збереження та зміцнення здоров'я педагогів", яке провела практичний психолог Садимака С.А.  Пізнавальною та змістовною була доповідь голови методичної комісії виховної роботи Маудзи М.А.  щодо організації роботи з розвитку та збереження здоров'я молоді. Проведено аналіз роботи методичних комісій за перше півріччя 2021-2022 н.р. та обговорено і затверджено плани роботи МК на наступний семестр.

09:58 31.12.2021

Конкурс "Бобер"

 «Різні змагання не тільки розвага, але і вдосконалення здібностей, набуття нових знань і навичок. Якщо змагання насичене, веселе і захопливе, то воно мотивує багатьох і надалі йти в цьому напрямку, вчитися і підвищувати свою компетентність».

11:53 11.11.2021

Квест "Золоте перо"

З нагоди відзначення Дня української писемності та мови викладачі ПТУ № 54 смт Котельва провели квест «Золоте перо». Здобувачі освіти мали нагоду вшанувати силу та красу українського слова, його незламність, милозвучність і сучасність. Учасники заходу (Гуржій Є., Боровик В., Минець А., Нестеренко А., Сабадир Є., Ковтун В., Шаповал С. ) довели, що рідна мова – безцінний скарб, виправдана гордість, спадщина, що об‘єднує народну  мудрість, вироблену десятками, сотнями поколінь. 

14:03 10.11.2021

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

Відбулося чергове засідання членів Методичної комісії виховної роботи, на якому практичним психологом Світланою Садимакою було проінформовано про результати діагностики кібербулінгу та інфоормаційної безпеки у закладі освіти. Голова методичної комісї Мирослава Маудза ознайомила із Стратегією національно-патріотичного виховання дітей та молоді та держаною цільовою соціальною програмою національно-патріотичного виховання до 2025 року.

11:51 09.11.2021

Радіодиктант національної єдності

   День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначають в Україні. Встановлене воно 9 листопада 1997 р. Указом Президента «Про День української писемності та мови» на підтримку «ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства». 21 рік назад було організовано проведення Радіодиктанту національної єдності. Наш колектив вже вкотре долучився до написання диктанту, який єднає серця і душі, звеличує українську мову.

11:28 09.11.2021

Тиждень професії

З 25 по 29 жовтня у освітньому закладі проходив тиждень за професією "Тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії А1, А2); слюсар з ремонту с/г машин та устаткування; водій автотранспортних засобів (категорії С)", який провели майстри виробничого навчання Сергій Іванович Гнилосир, Ігор Володимирович Невінчаний, Ігор Григорович Носач і викладач професійно-теоретичної підготовки Олена Миколаївна Сєвідова.

13:40 01.11.2021

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

18 жовтня відбулося засідання методичної комісії виховної роботи, цікавими та змістовними були звіти колег про роботу над індивідуальною проблемною темою - Сови Вікторії Дмитрівни, класного керівника учнів групи № 21 за темою: "Формування морально-етичних цінностей у підростаючого покоління", керівників групи № 31Садимаки Світлани Анатоліївни і Невінчаного Ігора Володимировича за темою: " Духовно-моральні цінності учнівської молоді як умова становлення особистості". Практичним психологом С.А. Садимакою було проведено пізнавальний майстер-клас "Конфлікт. Пошук взаємних інтересів".

10:28 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень