A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсія школярів училищем

Цікаву екскурсію для учнів 7-А класу Котелевської гімназії №1 імені С.А.Ковпака провели працівники ПТУ №54 смт Котельва. Учні отримали знання про професії, яким навчає наш освітній заклад та ознайомилися з матеріальною базою для підготовки робітничих професій. Юнаки і дівчата мали можливість сісти за кермо трактора, виготовити ляльку мотанку  з ниток та спробували   складати  серветки різними способами.

10:51 03.06.2021

Легкоатлетична естафета до Дня захисту дітей

Першого червня  до Дня захисту дітей ГО «КСО»ФСК «Гелон» (голова Олександр Кравченко) спільно з відділом культури, спорту та туризму (начальник Павло Луговий), відділом освіти та молоді (начальник Інна Назарко) на центральному стадіоні «Колос» було проведено легкоатлетичну естафету серед учнівської молоді Котелевської селищної територіальної громади. Участь у цих змаганнях в старшій віковій категорії взяла команда у складі  2 юнаків та 2 дівчат  ПТУ №54 смтКотельва.

10:05 03.06.2021

Урок з безпеки дорожнього руху

21 травня у нашому освітньому закладі проведено Національний урок з безпеки дорожнього руху для учнів та працівників училища, за участю працівників правоохоронних органів поліції - Старокожко Марини Миколаївни - інспектора з ювенальної превенції та Шаблія Сергія Григоровича- інспектора з реагування на транспортні порушення.

09:20 21.05.2021

Курси підвищення кваліфікації

12 травня 2021 року, на базі ПТУ № 54 смт Котельва, комісія по прийняттю іспитів на чолі з провідним інспектором відділу реєстрації с/г техніки Борківцем Василем Михайловичем  провела атестацію четвертого випуску слухачів курсів по підвищенню кваліфікації трактористів машиністів категорії В1.

11:48 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень