A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Новини

Дата: від до Скинути

Захист STEM-проєктів

      1 грудня 2021 року відбувся онлайн-захист STEM-проєктів серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Полтавської області. Активну участь у цьому заході взяли учні ПТУ №54 смт Котельва Віолета Боровик, Софія Шаповал та Владислав Марущак під керівництвом вчителя  фізики і математики Лютенко Валентини Володимирівни, які представили проєкт «Мертва петля». За допомогою цього приладу можна показати перехід потенціальної енергії в кінетичну та рух під дією доцентрової сили. При виготовленні приладу учні застосовували знання з математики, фізики, технічного креслення та слюсарної справи.

12:00 01.12.2021

Тиждень інформатики

   З 22 по 26 листопада в училищі проходив предметний тиждень інформатики, в рамках якого викладачем інформатики, Аксьоновим М.В. для здобувачів освіти були проведені різноманітні конкурси, змагання, веб-квести та вікторини, основною метою яких було удосконалення набутих знань з інформатики та підвищення зацікавленості предметом.      Здобувачі освіти із задоволенням брали участь у всіх заходах, а також отримували нагороди за демонстрацію своїх знань.

14:18 29.11.2021

Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної освіти)

За декілька століть технологія виготовлення піци майже не зазнала змін - хіба що печі стали газовими і електричними. А все інше, включаючи обов'язкове ручне приготування тіста, залишилося традиційним.

13:32 24.11.2021

Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної освіти)

Прикрашанню святкового столу в закладах ресторанного господарства приділяється особлива увага, так як воно не тільки піднімає настрій гостей, але і показує рівень майстерності офіціанта. Розташування і форма серветок відіграють не менш важливу роль в атрибутиці свята. Вони несуть функціональну та естетичну роль.

13:26 24.11.2021

Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної освіти)

У  середу,  24  листопада,  для учнів  ЗЗСО №4  I-III ступенів було організовано  екскурсію до швейної майстерні ПТУ №54 смт Котельва.  Майстри виробничого навчання ознайомили   присутніх з професією кравця, яка є завжди актуальною тому, що  робить людину не тільки красивою, але й   провідником культури, має прямий стосунок до моди, допомагає людям виховувати смак та удосконалювати свою індивідуальність.

11:34 24.11.2021

Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної освіти)

      22 листопада відбулася екскурсія до тракторної бригади СТОВ «СКІФ». Участь у ній приймали група №11 і група №21 у кількості 19 чоловік. Екскурсію проводили головний інженер Аксюк Олексій Олександрович, та бригадир тракторної бригади Митько Андрій Григорович, які ознайомили учнів із сучасною сільськогосподарською технікою вітчизняних та закордонних виробників та коротко розповіли про будову та застосування складних широкорядних машино-тракторних агрегатів.

14:19 22.11.2021

Урок з безпеки дорожнього руху

У ПТУ № 54 смт Котельва з метою запобігання травматизму  внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги учнів до правил поведінки на дорозі 19 листопада проведено національний урок безпеки руху «Безпечна дорога додому».

10:30 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень