A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Відкритий урок Технології приготування їжі

Дата: 16.11.2018 13:49
Кількість переглядів: 442

15 листопада. Відкритий урок Технології приготування їжі за темою "Технологія приготування соусів" у групі № 24 "Кухар, офіціант" провела викладач с/д Гнилосир Т.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень