A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

День здачі ЗНО: знайте сценарій!

Дата: 23.05.2018 11:16
Кількість переглядів: 396

Абітурієнти минулих років по-різному розповідають про день здачі незалежного тестування: одні вас можуть налякати серйозністю, інші навпаки скажуть, що не треба ні про що хвилюватися – все пройде! Хвилюватися дійсно не потрібно, проте все ж таки необхідно знати сценарій здачі ЗНО для того, щоб все розуміти та усвідомлювати.

  1. Приходьте до пункту вашого тестування заздалегідь.Якщо ви запізнитеся хоча б на хвилину, вам вже не дозволять складати зовнішнє оцінювання; але якщо ви прийдете раніше, просто почекайте на вулиці або у вестибюлі. Познайомтеся з іншими учасниками або повторіть формули. Якщо ви будете просто стояти і чекати, ви почнете хвилюватися. Ви можете зайти до пункту проходження ЗНО тільки тоді, коли вас запросять.
  2. На вході до місця тестування ви зустрінетеся з черговими. Їм ви повинні показати вашу перепустку, тобто запрошення від УЦОЯО, та документ, який засвідчує особистість– паспорт.
  3. Підійдіть у вестибюлі до інформаційного стенду. Знайдіть на ньому своє прізвище, ім’я та по-батькові. Поруч буде вказано аудиторію. Запам’ятайте номер, адже там ви будете складати ЗНО.
  4. Коли ви наблизитеся до аудиторії проходження тестування, ви побачите на дверях перелік учнів, які здають зовнішнє оцінювання в ній. Біля вашого прізвища має бути номер столу. Обов’язково запам’ятайте його тасідайте тільки за нього! Це буде перевірятися.
  5. Перед входом в аудиторію вамще раз прийдеться ідентифікувати свою особу. Покажіть інструктору ті ж самі документи, які ви показували при вході до будівлі.
  6. В аудиторії ви побачите стіл, на якому маєтезалишити ВСІ особисті речі. Особливо зверніть увагу на електронні пристрої. Якщо ви їх взяли до пункту проходження тестування, вимкніть їх та залиште на столі. Інакше це призведе до проблем!
  7. Сідайте за стіл з тим номером, який був написаний біля свого прізвища на дверях аудиторії. Ні в якому разі не погоджуйтеся на прохання знайомих помінятися місцями. Тоді ваша робота не буде ідентифікована, і результати не будуть зараховані.
  8. Запам’ятайте всі правила інструктажу та обов’язково дотримуйтеся їх.
  9. Перед початком тестування старший інструктор наділений правом відкрити секретний пакет із завданнями. Якщо ви маєте сумніви щодо цілісності пакета, повідомте про це інструктора. Від цього залежить прозорість оцінювання кожному в аудиторії.
  10. Всім учасникам з секретного пакету роздадуть порожні бланки відповідей. На кожному з бланків має з’явитися наліпка з зашифрованим штрих-кодом, яку вам наклеїть інструктор ЗНО. Зауважте, що наліпка має бути наклеєною горизонтально у відповідному місці з зазначенням номеру вашого столу.
  11. Після проведеного інструктажу з заповнення бланків відповідей на зворотній сторінці бланка А вам необхідно зафіксувати свою ознайомленістьіз правилами та поставити свій підпис. Ви маєте використовувати гелеву або кулькову ручку чорного(!) кольору.
  12. У бланку відповідей зазначте номери свого тестового зошита, свого столу та номери на наліпках, використовуючизнак «Х». Не пишіть жодної цифри!
  13. Правильно розрахуйте час, відведений вам для конкретного тестування.

Бажаємо успіху та впевненості при проходженні тестувань!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень