A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНЕ УЧИЛИЩЕ № 54
38600, смт Котельва Полтавської області, вул. Покровська, буд. 9

Про „Путівник учасника ЗНО – 2022”

Дата: 26.01.2022 10:45
Кількість переглядів: 73

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ІНФОРМУЄ!!!

З метою створення передумов для всебічного інформування здобувачів повної загальної середньої освіти 2022 року про особливості державної підсумкової атестації у формі ЗНО, а також ЗНО для вступу до закладів вищої освіти Українським центром оцінювання якості освіти розроблено і систематизовано „Путівник учасника ЗНО – 2022” (далі – Путівник).

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 21.01.2022

№ 1/1059-22 доручаємо поінформувати керівників закладів загальної середньої освіти, відповідальних за проведення зовнішнього незалежного оцінювання, координаторів з питань реєстрації про доцільність використання Путівника для інформування учнів/ студентів (слухачів) про специфіку ЗНО у 2022 році.

Путівник розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (http://testportal.gov.ua ) в підрозділі „Учаснику зовнішнього незалежного оцінювання” розділу „ЗНО/ДПА”.

ПОСИЛАННЯ НА ПУТІВНИК https://testportal.gov.ua/putivnyk-uchasnyka-zno/

 

Інформуємо також, що з відеоматеріалами від Українського центру оцінювання якості освіти щодо особливостей зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року „ ЗНО – 2022: Як підготуватися та успішно пройти тести” (сертифікаційні роботи з суспільно-гуманітарних дисциплін, з природничих дисциплін) можна ознайомитися на YouTubе-каналі центру.

Крім того, 26 січня 2022 року о 15:00 відбудеться прямий ефір з виконувачем директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерієм Бойком на YouTubе-каналі центру щодо особливостей реєстрації.

Цей ефір розпочинає низку випусків „ЗНО – 2022: Ви запитуєте – ми відповідаємо” від команди Українського центру оцінювання якості освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Моя майбутня професія

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень